Onthaast, vertraag en beleef! Vergeet het gevoel dat je overal bij moet zijn! Nu is het tijd voor jouw ontspanning!

Welkom op mijn retraite. Ik neem je mee op reis naar een plek met een leuk programma en volledige verzorging waarbij je helemaal tot ontspanning komt.

Mojacar in Andalusië?

Mojácar is een volledig wit dorpje in de Spaanse provincie Almería in de regio Andalusië. In 2003 werd Mojacar uitgeroepen tot een van Spanje‘s mooiste dorpen. Het zonovergoten Andalusië  is beroemd vanwege prachtige steden als Sevilla en Granada. Het eigenlijke dorpje Mojacar ligt op een heuvel van 170 meter hoog. Het is nog traditioneel Spaans met smalle, steile straatjes. Zij brengen je van de ene naar de andere verrassing: verscholen hofjes met fonteinen en imposante gebouwen met paradijselijke tuinen. Het dorp heeft gezellige tavernes, restaurants en pleintjes. Het meer toeristische Mojacar ligt aan zee met een strandpromenade met restaurants, tavernes en pubs. In de omgeving vind je talloze witte dorpjes die een overblijfsel zijn van de Moorse cultuur. Prachtige stranden en heel veel zon. Passie voor het leven. Daar draait het in Zuid-Spanje om. Dat proef je terug in de heerlijkste tapas en hoor je in de vurige, temperamentvolle muziek.

Waarom een Retraite?

Wil jij er ook even helemaal alleen voor jezelf zijn? Wil je de dagelijkse patronen loslaten en ben je toe aan verdieping? Dan is deze retraite absoluut iets voor jou.

Retraite betekent letterlijk ‘terugtrekken’ of  ‘afzonderen’. Tijdens een retraite kan je je even helemaal terugtrekken en ontspannen in een prachtige natuurrijke, rustige omgeving.

Je kan de eindeloze gedachtestroom, zorgen en angst over de toekomst en emoties door het verleden even helemaal laten gaan en je volledig richten op het nu.

Je gaat terug naar je ware ‘ik’, kan oude patronen loslaten en meer diepgang brengen in je leven. De mind en body komen weer in balans en tot rust.

Door de ochtenden in stilte door te brengen, met zo min mogelijk afleiding, zal je tot nieuwe inzichten komen die je persoonlijke ontwikkeling en groei zullen bevorderen.

Meer bewegen, meer ontspannen, dat klinkt bijna als een tegenstelling. En toch is het voor iedereen belangrijk om beide in je leven in te passen.

Bewegen houdt ons lichaam gezond en sterk. Ontspanning geeft onze geest en lichaam rust. Zo blijven we in balans.

Wat nou als je het allebei tegelijk kunt doen? Wat als je je lichaam kunt trainen op kracht en stabiliteit, terwijl je je geest traint op concentratie en kalmte? Dat kan. Met Pilates en Yoga. Wil  jij dat ook?

Ga dan met ons mee op deze retraites!!!

"Pilates is het meester worden over je geest voor volledige controle over je lichaam." - Josef Pilates

Yoga betekent "verenigen", "verbinden", ook wel "herboren". Yoga leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen om daarmee de vereniging met je Hoge zelf te bereiken.

Waar?

Mojácar is een historisch wit dorpje aan de zuidoost kust van Spanje met ongeveer 6500 inwoners. Het ligt in de provincie Almería in de regio Andalusië. Mojacar is verdeeld in twee delen. Het eigenlijke dorpje Mojacar ligt op een heuvel en is nog traditioneel Spaans. Het andere deel is meer toeristisch en ligt op ongeveer één kilometer aan het strand.

Verblijf?

 Cortijo de la Media Luna, Mojacar, Andalusië, Zuid Spanje

Je verblijft in een comfortabele villa in een twee persoonskamer met twee eenpersoonsbedden en eigen wc en badkamer. Tegen een meerprijs en bij tijdige boeking kun je in een kamer voor jou alleen verblijven. Op loopafstand van de zee en het dorp.

Verzorging?

Vol pension en het retraite programma:

 • overnachtingen
 • volledig verzorgde biologische maaltijden
 • koffie, thee, dranken
 • het retraite programma

Exclusief de vliegreis, transfer en excursies buiten het programma

Retraite programma?

 • Pilates
 • Yoga
 • Yogadance
 • Meditaties
 • Stilteochtenden
 • Wandelingen
 • Thaise yoga massage: basistechnieken leren
 • Veel tijd voor jezelf
 • Wandelexcursie langs de kust naar Torre de Macenass
 • Wandelexcursie langs de kust naar Torre de Pirulico met een prachtig uitzicht over de oceaan

Wandelexcursie naar Torre de Macenas

Op loopafstand van onze accomodatie en half uur van het centrum van Mojacar of de oude binnenstad bevindt zich deze goed bewaard gebleven uitkijktoren. Torre de Macenas is eeuwen geleden gebouwd en biedt een prachtig uitzicht op de kristal heldere zee.
Op de terugweg zullen we in stilte wandelen.

Wandelexcursie naar Torre di Pirulico
We wandelen vanuit onze accomodatie naar deze prachtige uitkijktoren. Torre di Pirulico is gebouwd tussen 12de en 14de eeuw en sinds de 16de eeuw wordt gebruikt als wachttoren. Via de trap en de smalle ingang komen we op het dak waarbij een prachtig uitzicht zich voor ons opent.

Wanneer?

2 februari - 8 februari
29 maart - 4 april

Verblijfsduur?
7 dagen, 6 overnachtingen.

Investering?

7 dagen, 6 overnachtingen: 825 euro
Wens je liever een kamer voor jou alleen is dat geen probleem. Dan komt er 25 euro per dag bij.
(inclusief overnachtingen, maaltijden, programma, exclusief transfer,vliegreis

Vliegreis info:

Je vliegt vanuit Amsterdam naar Alicante en daarvandaan heb je een shuttle bus naar Mojacar of je huurt een auto voor jezelf. Vliegen kan ook naar Murcia of Malaga.

Mochten er nog vragen zijn, bel of mail gerust met ons.

www.pilatestotaal.nl
www.retraites.pilatestotaal.nl
vanja@pilatestotaal.nl

Geef je op tijd op want de eerste aanmeldingen zijn al binnen!